Süre: 40 dk.
MALZEMELER
1 su bardağı yarma (buğday) (geceden ıslatılmış)
1 çay bardağı kırık mısır (geceden ıslatılmış)
6 su bardağı et suyu
1 adet yumurta sarısı
1 adet tavuk göğsü
1 su bardağı yoğurt
2 yemek kaşığı yağ
Tuz, nane
TARİFİ
Tavuk göğsünü pişirin ve didikleyin. Kaynayan tavuk suyuyla
da mısır ve buğdayı iyice pişirin. Didiklenmiş tavuk göğsünü ilave edin. Ayrı bir
kapta yumurta ve yoğurdu çırpın ve yavaş yavaş çorbanın içine ilave edin ve
karıştırın. Yağ ve tuzunu da ekleyin 2 dakika daha kaynatın. Servis edeceğiniz
zaman nane ile süsleyebilirsiniz.
0 yorum:
Yorum Gönder