Bayram Kahkesi

4-6 Kişilik
MALZEMELER
2 yemek kaşığı pe km ez
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı rezene
1 çay kaşığı çörek otu
1 su bardağı zevtinvağı
1 yumurta
Un
HAZIRLANIŞI
Pekmez, süt, rezene, çörek otu, zeytinyağı ve
alabildiğince unu geniş bir kapta karıştınp yo-
ğurun. Hamuru bir süre dinlendirip mandalina
büyüklüğünde bezelere ayırın. Halka şekli ve-
rip yağlanmış fırın tepsisine dizin. Sıcak fırında
üzerleri kızarıncaya kadar pişirin.
4-6 Kişilik
MALZEMELER
2 yemek kaşığı pe km ez
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı rezene
1 çay kaşığı çörek otu
1 su bardağı zevtinvağı
1 yumurta
Un
HAZIRLANIŞI
Pekmez, süt, rezene, çörek otu, zeytinyağı ve
alabildiğince unu geniş bir kapta karıştınp yo-
ğurun. Hamuru bir süre dinlendirip mandalina
büyüklüğünde bezelere ayırın. Halka şekli ve-
rip yağlanmış fırın tepsisine dizin. Sıcak fırında
üzerleri kızarıncaya kadar pişirin.