PİLAV VE MAKARNALAR




Domatesli Pirinç Pilavı Tarifi

Mutfak: Türk
Süre: 45 dk.

MALZEMELER
3 adet olgun domates
2 su bardağı pirinç
4 yemek kaşığı sıvı yağ
3 su bardağı su ya da et suyu
Tuz

TARİFİ
Pirinci iyice yıkayın bu arada sıvı yağ ile rendelediğiniz domatesleri bir tencerede kavurun. Et suyu ya da su ilave edip kaynatın. Pirinçleri ..

DEVAMI İÇİN TIKLA







Peynirli Domates Tarifi


Sizlere çok sevilen ve lezzeti iyi olan pratik bir ana yemek olan Peynirli Domates Dolmasıtarifi sunuyoruz.
Ortalama süre: 20-40dk süren bu  yemek tarifi için gerekeli olan malzemeler aşağıdadır.


Yaz Pilavı Tarifi


Mutfak: Türk
Süre: 60 dk.

MALZEMELER
2 su bardağı pilavlık bulgur
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı salça
2 adet domates
4 adet sivri biber
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
Yarım bağ taze soğan
4 su bardağı su
Tuz

TARİFİ

Bir tencereye sıvı yağ ile birlikte sivri biberi, salçayı, rendelenmiş domatesi ve yıkanmış bulguru ...


Devamı Burada

Tarif için Tıklayın efendim....:)

Yumurta Dolması Tarifi


Sürе: 20 dk
MALZEMELER
6 adеt yumurta un 1 dеmеt maydanoz
1/4 su bardagiı sıvı ya
Devamı için tıklayınız


Yoğurt Soslu Kepekli Tagliatella Tarifi




























(4 kişilik) Malzemeler: 

1 paket  Kepekli Tagliatella 
1 su bardağı  Yoğurt 
1 adet yumurta 
1/2 bağ maydanoz 

1 adet orta boy soğan 
1 diş sarımsak 
1 çay kcişığı kimyon 

1/2 çay bardağı zeytinyağı 
Tuz ve karabiber 



Hazırlanışı: 

Yumurtayı iyi haşlayın, soyun ve bıçak kıyması yapın. 
Maydanozu temizledikten sonra kabaca doğrayın. 
Sarımsağı püre yapın. 
Yoğurt, yumurta, maydanoz ve sarımsağı çırpma teliyle 
karıştırın ve buzdolabında dinlendirin. 

Soğanı tel tel doğrayın ve zeytinyağında rengi değişene 
kadar pişirerek oda sıcaklığında soğutun. 

Soğuyan soğanı yağı ile birlikte yoğurda ilave ederek 
tuz ve karabiberle lezzetlendirin. 
Makarnayı bol tuzlu suda haşlayın, süzdürün ve sudan 
geçirerek soğutun.   
Yoğurdu makarnayla karıştırarak servis edin. 
Afiyet olsun