Sebzeli Patates Püresi

(4 kişilik) Malzemeler:
1 1/2 su bardağı Süt
1 çay bardağı rendelenmiş Taze Koşar Peyniri
6 adet orta boy patates
1 adet havuç
4 adet taze soğan
Tuz ve karabiber

Hazırlanışı:
Havucu temizledikten sonra rendenin kalın kısmıyla
rendeleyin.
Sütü ısıtarak havucu ilave edin.
Yaklaşık 1O dakika kısık ateşte havucu sütle
haşlayarak kenara alın.
Patatesleri haşladıktan sonra soyun ve eziciyle
püre yapın.
Ezilmiş patatese havuçlu sütü, kıyı/mış taze soğanı
ve peyniri ilave ederek tahta kaşıkla homojen oluncaya
(4 kişilik) Malzemeler:
1 1/2 su bardağı Süt
1 çay bardağı rendelenmiş Taze Koşar Peyniri
6 adet orta boy patates
1 adet havuç
4 adet taze soğan
Tuz ve karabiber
Hazırlanışı:
Havucu temizledikten sonra rendenin kalın kısmıyla
rendeleyin.
Sütü ısıtarak havucu ilave edin.
Yaklaşık 1O dakika kısık ateşte havucu sütle
haşlayarak kenara alın.
Patatesleri haşladıktan sonra soyun ve eziciyle
püre yapın.
Ezilmiş patatese havuçlu sütü, kıyı/mış taze soğanı
ve peyniri ilave ederek tahta kaşıkla homojen oluncaya
0 yorum:
Yorum Gönder