4 Ekim 2013 Cuma

Izgara Sebzeli Panini



Izgara Sebzeli Panini


(4 kişilik) Malzemeler: 

4 dilim  Taze Koşar Peyniri 
1 yemek kaşığı  Pesto Sos 

4 adet küçük boy çibata ekmeği 
1 adet kabak 
1 adet havuç 
1 adet kırmızıbiber 
2 yemek kaşığı su 
Tuz ve karabiber 


Hazırlanşı: 
Havucu soyun ve 1 cm kalınlığında verev dilimleyin. 
Kabağı 1 cm kalınlığında verev dilimleyin. 
Kırmızıbiberin çekirdeklerini çıkarın ve 
dört eşit parçaya diltmlevin 

Tüm sebzeleri tuz ve kcrcbiber]e lezzetlendirdikten 
sonra ızgarada her iki tarafını pişirin. 
Pesto sosu suyla açın. 

Ekmeklerin iç tarafını pesto sosla lezzetlendirerek 
içlerini peynir ve sebzelerle doldurun. 

Tost makinesinin en düşük seviyesinde yaklaşık 
10 dakika tost ederek servis edin. 

Afiyet olsun