Izgara Sebzeli Panini
(4 kişilik) Malzemeler:
4 dilim Taze Koşar Peyniri
1 yemek kaşığı Pesto Sos
4 adet küçük boy çibata ekmeği
1 adet kabak
1 adet havuç
1 adet kırmızıbiber
2 yemek kaşığı su
Tuz ve karabiber
Hazırlanşı:
Havucu soyun ve 1 cm kalınlığında verev dilimleyin.
Kabağı 1 cm kalınlığında verev dilimleyin.
Kırmızıbiberin çekirdeklerini çıkarın ve
dört eşit parçaya diltmlevin
Tüm sebzeleri tuz ve kcrcbiber]e lezzetlendirdikten
sonra ızgarada her iki tarafını pişirin.
Pesto sosu suyla açın.
Ekmeklerin iç tarafını pesto sosla lezzetlendirerek
içlerini peynir ve sebzelerle doldurun.
Tost makinesinin en düşük seviyesinde yaklaşık
10 dakika tost ederek servis edin.
Afiyet olsun